fbpx
FREE SHIPPING FOR ORDERS ABOVE RM200

Ayurveda di Ceylon

Ayurveda Di Ceyloon

 

Dari kepulauan air mata Ceylon, sebuah surga eksotis yang terletak di tengah Lautan Hindi, muncullah ritual kesejahteraan semula jadi yang diambil dari amalan holistik dari kebijaksanaan kuno, yang berakar umbi dalam budaya pulau ini.

Berasal dari ritual relaksasi, peremajaan dan penyembuhan kerajaan Ayurveda, yang dilakukan di istana-istana agung Ceylon, terdapat berbagai formula dan ritual berharga dari Spa Ceylon, untuk menghidrat, merawat, menyucikan dan menenangkan tubuh, minda dan jiwa anda.

Spa Ceylon menggabungkan kebijaksanaan Ayurveda, ramuan semula jadi yang baik & reka bentuk kontemporari untuk menjadikan anda kemewahan Ayurveda terbaik – untuk kesihatan, kesejahteraan & relaksasi. Rangkaian ini merangkumi minyak rawatan, minyak urut, minyak urut dan mandi, minyak pati, bar pembersih, bar pengelupasan, gel mandi, gosok badan, pac badan, mandi susu, losyen badan, balm pelembap, kabut badan, balsem yang menenangkan, penjagaan kaki dan kompres herba.

Rangkaian Spa Ceylon dari kemewahan Ayurveda adalah hasil kepakaran hampir 50 tahun dalam bidang produk kesihatan & kecantikan semula jadi dari pelopor perawatan kecantikan Ayurveda moden di Sri Lanka.

Bertujuan untuk menawarkan kepada pelanggan kami gaya hidup memanjakan & kesejahteraan semula jadi, Spa Ceylon menawarkan perkhidmatan Ayurveda berkualiti tinggi melalui reka bentuk, inovasi, kakitangan runcit profesional dan pengedar di seluruh dunia.

Produk Spa Ceylon hanya diformulasikan dengan bahan semula jadi terbaik, termasuk minyak pati organik dari rumah pulau tropika kami, Aloe Vera segar yang dicium secara organik, minyak kelapa dara murni yang terbukti secara terapi, garam mineral Lautan Hindi yang kaya mineral & rempah-rempah Ceylon.

Prosedur pengeluaran & jaminan kualiti kami yang tepat menggabungkan preskripsi herba tradisional dengan ilmu dermatologi moden, untuk melindungi & memberikan faedah herba yang diberikan Tuhan dari semua bahan semula jadi dalam formula prestasi tinggi kami.

Spa Ceylon mempromosikan produk yang mesra alam, menyokong hak asasi manusia, dan menentang penggunaan pekerja kanak-kanak dan ujian haiwan. Semua produk bebas alkohol & tidak mengandungi ramuan yang berasal dari haiwan.

Spa Ceylon berkomitmen untuk menjaga hubungan kerja yang erat dengan semua pengedarnya yang menawarkan perkhidmatan mulai dari reka bentuk kedai runcit, rancangan pemasaran dan strategi khusus untuk mencapai gabungan pengedaran runcit mewah di seluruh dunia.

PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK PEMBELIAN LEBIH RM200

*dengan semua saluran pembayaran

MAKLUMAT PERHUBUNGAN

PERTANYAAN PERNIAGAAN
Telefon : 0167229838
E-mel : [email protected]

KHIDMAT PELANGGAN:
Telefon : 0167229838
E-mel : [email protected]

LOKASI IBU PEJABAT

VIVO 9 SEPUTEH
B-L1-16,Block Commercial, No.2 Jalan Telok Datok off Jalan Kelang Lama, 58000, Kuala Lumpur.

X
× Tell us your wellness concern